Mert Günok : Mert Günok - bUsra Yıldız : Bu seviyede şampiyonlar ligi'ndeki küçük.

Ligde yükselişe geçmemiz gerekiyor diye konuştu. Gi̇ri̇ş 25.11.2021 10:04 güncelleme 25.11.2021 10:04 i̇lk yorum yapan sen ol facebook'ta paylaş twitter'da paylaş. Ajax'a şampiyonlar ligi c grubu 5. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde: Beşiktaş mert günok'un oynadığı 3 maçın ikisinde mağlup oldu, sadece birini kazandı.

Beşiktaş'ın ajax karşısında yaptığı 5 değişiklikten biri de kalede yaşandı. Kusur benim imzamdır.: Fehmi Mert Günok
Kusur benim imzamdır.: Fehmi Mert Günok from 4.bp.blogspot.com
Ayağa kalkacağımızın sözünü verdik beşiktaş'ın ajax ile oynadığı maçta görev yapan mert günok, karşılaşma sonrası konuştu. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde: Tecrübeli kaleci, kazanabilirdik ama her kötü gidişatın bir sonu var. 15.10.2021 · kaleci mert günok eski takımına karşı. Kötü gidişatımızı göz önüne alırsak, eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı. Sağlam bir beşiktaş vardı neden 90 dakika sonunda mağlup olduk dersek, şampiyonlar ligi'nde küçük hatalar hemen gol oluyor. 16.10.2021 · mert günok yine gole engel olamadı beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı mert günok, başakşehir maçında da gole engel olamadı. 15.10.2021 · mert günok, bu 3 maçta kalesine 16 isabetli şutta ise 9 kurtarış yaptı.

Seyircimizin karşısında güzel maç oldu.

Beşiktaş mert günok'un oynadığı 3 maçın ikisinde mağlup oldu, sadece birini kazandı. English français / french español / spanish 中文 / chinese العربية / arabic deutsch / german dansk / danish dutch / nederlands italiano / italian עברית / hebrew português / portuguese россия / russian česká / czech 日本語 … 15.10.2021 · kaleci mert günok eski takımına karşı. Beşiktaş'ın ajax karşısında yaptığı 5 değişiklikten biri de kalede yaşandı. Tecrübeli kaleci, kazanabilirdik ama her kötü gidişatın bir sonu var. Bu seviyede şampiyonlar ligi'ndeki küçük. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde: 16.10.2021 · mert günok yine gole engel olamadı beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı mert günok, başakşehir maçında da gole engel olamadı. Gi̇ri̇ş 25.11.2021 10:04 güncelleme 25.11.2021 10:04 i̇lk yorum yapan sen ol facebook'ta paylaş twitter'da paylaş. Her kötü gidişin bir sonu var orhan gülek. 25.11.2021 · mert günok, ersin'i kesti kaleyi kaptı. Uefa şampiyonlar ligi c grubu beşinci hafta maçında hollanda temsilcisi. Ajax'a şampiyonlar ligi c grubu 5.

Kötü gidişatımızı göz önüne alırsak, eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı. Beşiktaş mert günok'un oynadığı 3 maçın ikisinde mağlup oldu, sadece birini kazandı. Sezon başında şampiyonlar ligi'ndeki tecrübesinden yararlanmak için kadroya katılan mert günok ligde 3 maçta oynamasına karşın devler. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde: Maça iyi başladık, iyi götürdük, golü de bulduk.

Gol biraz da şanssızlık oldu, duran toptan istemediğimiz bir gol yedik. Mert Günok, Galatasaray'a transfer oluyor - Son Dakika
Mert Günok, Galatasaray'a transfer oluyor - Son Dakika from isbh.tmgrup.com.tr
Ajax'a şampiyonlar ligi c grubu 5. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde: Kötü gidişatımızı göz önüne alırsak, eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı. Her kötü gidişin bir sonu var orhan gülek. Beşiktaş mert günok'un oynadığı 3 maçın ikisinde mağlup oldu, sadece birini kazandı. Maça iyi başladık, iyi götürdük, golü de bulduk. Seyircimizin karşısında güzel maç oldu. 15.10.2021 · kaleci mert günok eski takımına karşı.

16.10.2021 · mert günok yine gole engel olamadı beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı mert günok, başakşehir maçında da gole engel olamadı.

Sezon başında şampiyonlar ligi'ndeki tecrübesinden yararlanmak için kadroya katılan mert günok ligde 3 maçta oynamasına karşın devler. Ligde yükselişe geçmemiz gerekiyor diye konuştu. Beşiktaş'ın milli file bekçisi mert günok, başakşehir karşısında eski takımı önünde ilk 11'de sahaya çıktı. Kötü gidiş bitecek ajax maçına 11'de başlayan kaleci mert günok umutluydu. Seyircimizin karşısında güzel maç oldu. Gol biraz da şanssızlık oldu, duran toptan istemediğimiz bir gol yedik. Tecrübeli kaleci, kazanabilirdik ama her kötü gidişatın bir sonu var. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde; Beşiktaş'ın ajax karşısında yaptığı 5 değişiklikten biri de kalede yaşandı. Gi̇ri̇ş 25.11.2021 10:04 güncelleme 25.11.2021 10:04 i̇lk yorum yapan sen ol facebook'ta paylaş twitter'da paylaş. 15.10.2021 · kaleci mert günok eski takımına karşı. Ayağa kalkacağımızın sözünü verdik beşiktaş'ın ajax ile oynadığı maçta görev yapan mert günok, karşılaşma sonrası konuştu. Bu seviyede şampiyonlar ligi'ndeki küçük.

Bu seviyede şampiyonlar ligi'ndeki küçük. Ayağa kalkacağımızın sözünü verdik beşiktaş'ın ajax ile oynadığı maçta görev yapan mert günok, karşılaşma sonrası konuştu. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde: 25.11.2021 · mert günok, ersin'i kesti kaleyi kaptı. Her kötü gidişin bir sonu var orhan gülek.

Kötü gidiş bitecek ajax maçına 11'de başlayan kaleci mert günok umutluydu. Caner Mert - Bilder, News, Infos aus dem Web
Caner Mert - Bilder, News, Infos aus dem Web from www.tff.org
Tecrübeli kaleci, kazanabilirdik ama her kötü gidişatın bir sonu var. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde: Ligde yükselişe geçmemiz gerekiyor diye konuştu. Her kötü gidişin bir sonu var orhan gülek. 24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde; 15.10.2021 · kaleci mert günok eski takımına karşı. Sağlam bir beşiktaş vardı neden 90 dakika sonunda mağlup olduk dersek, şampiyonlar ligi'nde küçük hatalar hemen gol oluyor. 16.10.2021 · mert günok yine gole engel olamadı beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı mert günok, başakşehir maçında da gole engel olamadı.

English français / french español / spanish 中文 / chinese العربية / arabic deutsch / german dansk / danish dutch / nederlands italiano / italian עברית / hebrew português / portuguese россия / russian česká / czech 日本語 …

24.11.2021 · mert günok'un açıklamaları şu şekilde; Kötü gidişatımızı göz önüne alırsak, eskiye nazaran daha sağlam bir beşiktaş vardı. Sezon başında şampiyonlar ligi'ndeki tecrübesinden yararlanmak için kadroya katılan mert günok ligde 3 maçta oynamasına karşın devler. English français / french español / spanish 中文 / chinese العربية / arabic deutsch / german dansk / danish dutch / nederlands italiano / italian עברית / hebrew português / portuguese россия / russian česká / czech 日本語 … Uefa şampiyonlar ligi c grubu beşinci hafta maçında hollanda temsilcisi. Her kötü gidişin bir sonu var orhan gülek. 15.10.2021 · mert günok, bu 3 maçta kalesine 16 isabetli şutta ise 9 kurtarış yaptı. Gol biraz da şanssızlık oldu, duran toptan istemediğimiz bir gol yedik. Ajax'a şampiyonlar ligi c grubu 5. Beşiktaş'ın milli file bekçisi mert günok, başakşehir karşısında eski takımı önünde ilk 11'de sahaya çıktı. Ligde yükselişe geçmemiz gerekiyor diye konuştu. 24.11.2021 · beşiktaş'ta mert günok umutlu: Ayağa kalkacağımızın sözünü verdik beşiktaş'ın ajax ile oynadığı maçta görev yapan mert günok, karşılaşma sonrası konuştu.

Mert Günok : Mert Günok - bUsra Yıldız : Bu seviyede şampiyonlar ligi'ndeki küçük.. Tecrübeli kaleci, kazanabilirdik ama her kötü gidişatın bir sonu var. Beşiktaş mert günok'un oynadığı 3 maçın ikisinde mağlup oldu, sadece birini kazandı. Gol biraz da şanssızlık oldu, duran toptan istemediğimiz bir gol yedik. English français / french español / spanish 中文 / chinese العربية / arabic deutsch / german dansk / danish dutch / nederlands italiano / italian עברית / hebrew português / portuguese россия / russian česká / czech 日本語 … Maça iyi başladık, iyi götürdük, golü de bulduk.